Premiäröppning Aerpie

Så var öppningen av Aerpie avklarad och oj vilken dag! Vi är så otroligt glada att äntligen få visa allt vi har arbetat med under de senaste två åren för er. Premiäröppningen skedde på Röros Museum och vi vill tacka alla som såg til att det blev en lyckad kväll. Speciellt tack till personalen på Röros Museum som såg til att det blev en sådan bra öppningskväll, och tack till alla som på något sätt hjälpt till så allting blev så bra som vi hade hoppats!

Tack också till alla som kom på öppningskvällen, vi är överväldigade över hur många som kom för att se vår performance och utställning.

Fram till den 25 Mars finns utställningen att se på Röros Museum i Röros/Norge! Vi hoppas ni kommer att gilla den! Vill ni läsa om utställningen och se mer kan ni kolla in på fliken Aerpie här på hemsidan. Men vi hoppas såklart att ni får möjlighet att se den själva!

Leave us a Message